Estate planning

Grip op jouw nalatenschap. Dit staat centraal bij estate planning. Tijdens jouw leven plan je jouw nalatenschap en zorg je ervoor dat jouw nabestaanden goed verzorgd achterblijven.

De doelen van estate planning zijn dat jezelf bepaalt aan wie jouw vermogen wordt overgedragen en het zo min mogelijk betalen van erfbelasting.

Thuis, online, telefonisch of op kantoor

Wat levert het op?

Krijg inzicht in jouw financiën

Maak plannen voor de toekomst

Realiseer jouw dromen

Estate planning voor jou

Estate planning is voor iedereen die een vermogen heeft opgebouwd. Met een eigen woning is dit al snel het geval. Ook als je hebt besloten dat je aan bepaalde erfgenamen meer wilt nalaten of juist helemaal niets wilt nalaten is het verstandig om aan estate planning te doen.

Thuis, online, telefonisch of op kantoor

Financiële planning

Onze werkwijze

Wij werken volgens een stappenplan, zodat er een structuur zit in de estate planning en je inzicht hebt in onze werkwijze. Onze estate planners komen bij je langs om jouw wensen te inventariseren en gaan vervolgens volgens onderstaand stappenplan jouw persoonlijk estate planning plan maken.

Investering

Wat zijn de kosten?

De kosten van estate planning hangen af van de omvang van jouw vermogen en jouw wensen. Estate planning is niet enkel voor heel vermogende mensen, maar voor iedereen die het vermogen dat ze hebben fiscaal vriendelijk willen overdagen en zelf willen bepalen wie dit vermogen krijgt. Onderstaand vind je een indicatie van de kosten.

Particulier

850 (ex. kosten notaris)
  • Inventarisatie
  • Stappenplan

Gehuwd / Samenwonend

1000 (ex. kosten notaris)
  • Inventarisatie
  • Stappenplan