Financieel plan bij scheiding

Een financieel plan om na jouw scheiding de draad weer op te pakken en jouw dromen en doelen te realiseren.

Scheiden heeft grote financiële gevolgen. Je financiën zien er anders uit dan hiervoor. Door het maken van een financieel plan zorg je voor rust in jouw financiën en een stip op de horizon om jouw dromen en doelen te bereiken.

Jouw financieel plan bestaat uit:

* Financiële foto

* Budgetplan

* Plan om jouw dromen en doelen te bereiken

Thuis, online, telefonisch of op kantoor

Wat levert het op?

Krijg inzicht in jouw financiën

Maak plannen voor de toekomst

Realiseer jouw dromen

Hoe ziet jouw financieel plan eruit?

Jouw financieel plan bij scheiding bestaat uit een financiële foto van jouw huidige financiële situatie, een budgetplan voor de korte termijn en een plan om jouw dromen en doelen te bereiken voor de lange termijn. 

Je krijgt inzicht, advies en een stip op de horizon.

Rust voor de korte termijn. Jouw dromen verwezenlijken op de lange termijn

Thuis, online, telefonisch of op kantoor

Financieel plan bij scheiding

Investering

Wat zijn de kosten?

Een persoonlijk financieel plan kost tussen de €950 en €1500. 

Particulier

950
  • Inkomen
  • Vermogen
  • doelen bereiken

Gehuwd / Samenwonend

1250
  • Inkomen
  • Vermogen
  • doelen bereiken

Ondernemer

1500
  • Inkomen
  • Vermogen
  • doelen bereiken

Hoe maken wij jouw
persoonlijk financieel plan

Wij maken jouw persoonlijk financieel plan aan de hand van een stappenplan.

Scheiden is één van de meest ingrijpende dingen die je in het leven kan overkomen. De gevolgen, zowel psychisch als financieel zijn groot. Nadat de scheiding rond is hoop je weer rust te krijgen. Vaak krijg je die rust niet, omdat je maandelijks bezig bent met de eindjes aan elkaar te knopen of zelfs erger. Je krijgt na jouw scheiding je financiën niet goed op orde.

Wij helpen jou met ons financieel plan bij scheiding. We kijken niet alleen naar de korte termijn, maar geven je uitzicht door een plan te maken, waardoor je op de middellange termijn en lange termijn jouw dromen en doelen weer waar kunt maken. 

We starten met de inventarisatie van jouw huidige situatie. Je krijgt inzicht in jouw financiën en vermogen en op detailniveau wat er maandelijks binnenkomt en weer uitgegeven wordt. 

Voor de korte termijn maken wij een budgetplan. In dit budgetplan kijken we kritisch naar jou inkomsten en uitgaven en krijg je inzicht hoe je maandelijks geld overhoudt. 

Daarna maken we samen met jou een plan voor de middellange termijn. De partneralimentatie geldt voor de duur van vijf jaar. Dit betekent dat je over vijf jaar rond moet komen zonder partneralimentatie of juist geen partneralimentatie meer hoeft te betalen. Wat zijn de gevolgen hiervan en hoe gaan we hiermee om?

Wat zijn jouw dromen en doelen die je in jouw leven wil realiseren? Dit staat centraal voor de lange termijn. We gaan op zoek naar mogelijkheden om deze te bereiken en wat we hiervoor financieel nodig hebben. 

Het resultaat van het het financieel plan bij scheiding is rust op korte termijn en de stip op de horizon om jouw mooiste leven te leven.